skin rejuvenation

OPT-light Hudföryngring OPT-light Hudföryngring


OPT-Light behandling är en ljusbehandling som används för hudföryngring, s.k. photo skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk. Med OPT-behandling har vi fått en ljusbehandling som ger hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt. OPT-behandlingen tar dessutom bort de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud.

Vid OPT-behandling läggs en kall gel på huden och en ljuspuls med synligt och infrarött ljus överförs via en glasprisma. Ljuspulsen vid OPT-behandling kan kännas som en liten snärt i huden.    

 4-6 OPT-behandlingar med ca 3 veckors mellanrum rekommenderas vid photo skin rejuvenation för att få kollagennybildning och hudföryngring. Oftast OPT-behandlar  man hela ansiktet eller halsen/decolletaget. Vetenskapliga studier har visat att hudföryngringen finns kvar 5 år efter en serie OPT-behandlingar.


Man kan få en del mindre komplikationer efter behandlingen som är svullen och rödnad hud. Vi hjälper gärna med rådgivning och hittar det bästa för en och varje hudtypen för återhämtning. 

OBS! Solat hud kan ge permanenta pigmentfläck efter behandlingarna! 

Behandlingstid                  30-45 minuter 
Antal behandlingar              4-6

Pris:
ansikte: 700kr.        
hals : 500 kr
decolletage : 500kr
paket:ansikte,hals decolletage: 1500

Välkommen in till oss på Skin Care & Laser Center för en kosnadsfri konsultation. 

Känner man sig osäker eller har andra funderingar? 
Var vänlig,  fyll i formularet- vi återkommer med ett ett förslag.