Vascular Therapy -Borttagningen av Ytliga blodkärl

Resultat efter få några behandlingar Resultat efter få några behandlingar


Små röda fläckar liksom körsbär angioma brukar försvinna med en behandling. Mer omfattande ådror i ansiktet kräver vanligtvis ytterligare behandlingar åtskilda en månad eller upp till  6 veckor.

Blå kärl är i allmänhet olämpliga för ljus eller laserbehandling, på grund av sin färg, eftersom de har en större diameter och eftersom de tenderar att vara djupare i huden. Dessa innefattar  kärl med stor diameter på sidan av näsan, och de flesta gäng vener på benen. De kan bättre hanteras av sclerotherapy.

Vanligtvis ingen anestesi krävs, men det finns ett visst obehag. Några blåmärken och svullnad kan uppträda efter IPL-behandling och små sårskorpor och svullnad kan uppstå efter laserbehandling.

Vissa människor tar ett par dagar ledigt från  arbete, men de flesta  tror inte att unsightliness är alltför dålig. Det är ganska säkert att sminka att dölja blåmärken eller skorpbildning, om något inträffar. Att ta lite lugnt ett par dagar är alltid värt det eftersom resultaten är oftast utmärkt.Vid IPL-behandling läggs en kall gel på huden och en ljuspuls med synligt och infrarött ljus överförs via en glasprisma. Ljuspulsen vid IPL-behandling kan kännas som en liten snärt i huden.    

Man kan få en del mindre komplikationer efter behandlingen som är svullen och rödnad hud. Vi hjälper gärna med rådgivning och hittar det bästa för en och varje hudtypen för återhämtning. 

OBS! Solat hud kan ge permanenta pigmentfläck efter behandlingarna! 
Behandlingstid                 20-30 minuter 
Antal behandlingar          1-5

Pris:  700 kr. 


Välkommen in till oss för en kosnadsfri konsultation. 

Känner man sig osäker eller har andra funderingar? 
Var vänlig,  fyll i formularet- vi återkommer med ett ett förslag.