Jane Iredale det är en hudvårdande makeup med välgörande ingredienser.

I en hudvårdsbransch av nej och inte, handlar allt om vad vi kan göra. Ingredienser som vårdar och mjukgör och inte verkar tilltäppande. Makeup som skyddar huden och på så vis förstärker varje individs personliga skönhet.

Vi känner oss trygga i att vår makeup inte har någon förvärrande verkan på aknebenägen hud, utan snarast kan hjälpa den. Vår makeup är icke-komedogen, dvs. den täpper inte till porer. Den döljer även den rodnad som är vanlig vid akneutbrott. Många hudterapeuter och makeup-artister har berättat att deras kunders hud förbättrats sedan de började använda jane iredale då makeupen stärker och skyddar huden.

Våra produkter har inte syntetiska dofter, konserveringsmedel eller andra ingredienser som kan orsaka irritation eller allergi. Vi genomför alltid omfattande tester för att säkerställa att våra produkter är säkra och effektiva för även den mest känsliga huden.

För mer än 25 år sedan föreställde sig grundaren Jane Iredale makeup som var bra för huden – lika delar välgörande ingredienser, hudvårdande egenskaper som hållbart makeup-resultat.

 Idag har jane iredales mineralmakeup dussintals hudvårdande lösningar som passar alla hudtoner, hudtyper och hudtillstånd.