Taueringsborttagning Svart /Röd/Färgad

Kalla Fakta:
1. Ställ in dina förväntningar. Innan du börjar processen är det viktigt att inse att ingen tatuering avlägsnas garanteras. Ställ in förväntningar genom att tala med en laserbehandlingsexpert eller tre. Vissa tatueringar försvinner bara delvis efter flera behandlingar och kan lämna en spökbild av din tatuering och permanent ökad ärrbildning. Så den stora frågan är: Skulle du hellre göra ett omslag eller vara kvar med en spökbild eller partiell tatuering?

2. En behandling kommer inte att göra det. Du inser förmodligen detta nu, men flera behandlingar kommer att krävas. Tyvärr är antalet sessioner inte något som kan vara förutbestämt under ditt första samråd. Var försiktig med din tekniker och ge dig ett vanligt sex till 10 behandlingssvar. Det numret kan vara mycket högre.

Undergång mellan behandlingar är en nyckelfaktor. Att applicera en laserbehandling igen för tidigt kan öka risken för biverkningar som hudirritation och öppna sår.

Den genomsnittliga tiden mellan sessionerna är fyra till sex veckor, men alla är olika. I vissa fall är åtta veckor den rekommenderade minimitiden att vänta mellan behandlingar. Det kan vara ännu längre för patienter som upplever textförändringar och andra biverkningar.

3. Placering av din tatuering. I de flesta fall gör platsen betydelse. Fading är i allmänhet långsammare för tatueringar som ligger längre ner i armarna eller benen som de är längre från hjärtat.

Ju närmare tatueringen är till hjärtat desto bättre cirkulation, därför bättre resultat.