Skin Care laser Center

HUDVÅRD I KungsbackA .

Hudvård Ansiktsbehandlingar Kroppsvård RF IPL Jontofores Hudförynring Vaxning i Kungsbacka
Hudvård Ansiktsbehandlingar Kroppsvård RF IPL Jontofores Hudförynring Vaxning i Kungsbacka

Hej!
Mitt namn är Larissa Frejneman
Jag är diplomerat hudterapeut med lång erfarenhet av hudvård i alla dess former. Jag är medlem i SHR och diplomerat SIDESCO och Dermalogica. Mina ansiktsbehandligar ger huden många nya krafter, vänder tiden back, ge er glädje och laddar med  ny energi! 
Min engagemang,   ödmjukhet och lyhördhet är mina ledord. Du som kund ska känna att du är i trygga och erfarna händer. Avkoppling, förnyelse och positiv energi är det du har med dig efter avslutad behandling. 

Klick på bild för veta mer
Klick på bild för veta mer

jag erbjuder många sköna och effektiva behandlingar!

Tid för avkoppling

Jag är en av dermalogica experter i sverige

I händerna på en professionell hudterapeut kommer verkligen Dermalogicas produkter och behandlingar till sin rätt. Därför rekommenderar vi dig som vill ha korrekt hjälp och samtidigt handla säkert, att alltid vända dig till våra auktoriserade återförsäljare för rådgivning, behandlingar samt produktinköp. För att bibehålla den höga kunskapsnivån hos dessa hudterapeuter har Dermalogica lanserat ett internationellt expertprogram. Programmet består av 11 specialanpassade kurser och är indelat i tre olika nivåer: Certifierad, Specialist samt den högsta nivån Expert.

Huden är kroppens största organ och det här är viktigt att tänka på då man vill må bra och ta hand om sin kropp. Precis som du tar hand om din hälsa med rätt mat och träning så måste du ge din hud den uppmärksamhet som den förtjänar.
     Vår hud är alltid exponerad både mot inre och yttre stress.
Därför kan man uppleva ett välbehag både inuti och utanpå då man får hudvård i vår salong med produkter som doftar gott och tränger ner på djupet med helande egenskaper.
     En professionell hudvårdsbehandling ska upplevas som avkopplande, väldoftande och även intressant då man lär sig mer om hur man själv kan ta hand om sin hud.
     Känner man sig osäker eller har andra funderingar? Var vänlig,  fyll i formularet- vi återkommer med  ett förslag.

Klick på bild för veta mer Klick på bild för veta mer

SHR har ca 1500 medlemmar varav ca 800 driver egen salong.     Medlemmarna är auktoriseradevilket betyder att man uppfyller de krav SHR ställer och besitter hög kompetens och kvalitet i sitt arbete.
       Våra medlemmar har en garanterat gedigen utbildning och utför professionella behandlingar. De arbetar efter våra etiska regler och innehar behandlingsskadeförsäkring. Många har fortbildning i SHR:s regi i t.ex. epilering eller IPL. Listor på dessa hittar du HÄR. Vårt emblem är kundens trygghet!

Välkommen till våra välutbildade hudterapeuter!

Besök vår sida på Facebook och anslut till gruppen "Hudvård i Göteborg"

Lämna gärna er åsikt om vår utbud och kvalité på våra behandlingar här: 

  • Halina • 17 november 2020 09:29:18
    Trevlig bemötande, professionell hudterapeut med kompetens inom hudvård. Varmt rekommenderar hudterapeut Larisa.
  • Helena • 7 oktober 2019 17:19:31
    Rf
Sökmotorkonsult