Hårnorttagning ansikte

Oönskad hårväxt drabbar många kvinnor. Det förekommer av olika anledningar. Det kan ha en genetisk bakgrund som ärvts genom generationer eller komma med åldern där ämnesomsättningen provocerar obalans mellan manliga och kvinnliga hormoner. Huvudhår kan bli tunnare och därför börja växa på hakan och på överläppen.
Våra behandlingar dödar befintliga hårsäckar men förhindrar aldrig att nya uppstår. Därför är det viktig att regelbundet –ungefär en gång per år, komma på en engångsprocedur för eliminera uppkomsten av de nya hårsäckarna.

Vår IPL Light system ger möjligheter att behandla svarta och ljusa hår. Normalt behöver man 5-6 behandlingar för 100 % resultat. Redan efter 2-3 behandlingar ser man en tydlig resultat. Vi rekommenderar en behandling i månaden med tanke på hårstrånas livscykel.
Man kan få en del mindre komplikationer efter behandlingen som svullnad och rodnad hud. Vi hjälper dig gärna med rådgivning och hittar det bästa för dig och din hudtyp för bästa återhämtning.
OBS! Att sola huden kan ge permanenta pigmentfläckar efter behandling!


Mer info om behandlingen, före-/efterbehandling och komplikationer kan ni läsa mer om på huvudsidan Permanent Hårborttagning

Våra behandlingar

Rekommenderat antal behandlingar: 4-6 st

Överläpp
15 minuter
400 kr / per
behandling

Boka

Haka
20 minuter
600 kr / per
behandling

Boka

Ansikte
30 minuter 
1000 kr / per
behandling

Boka