Skin rejuvenation

SKIN REJUVENATION

IPL-Light behandling är en ljusbehandling som används för hudföryngring, s.k. photo skin rejuvenation, där ljuset verkar på djupet i huden och ökar elasticitet och spänst genom att stimulera till nybildning av kollagen. Åldrad, särskilt solskadad hud har förlorat kollagen och därmed blivit rynkig och mindre elastisk.

IPL – Behandling

Med IPL-behandling har vi fått en ljusbehandling som ger hudföryngring genom att återställa hudens ungdomliga elasticitet på ett enkelt och effektivt sätt.

IPL-behandlingen tar dessutom bort de ytliga blodkärl och pigmentfläckar som man ofta ser vid solskadad hud.
Vid IPL-behandling läggs en kall gel på huden och en ljuspuls med synligt och infrarött ljus överförs via en glasprisma. Ljuspulsen vid IPL-behandling kan kännas som en liten snärt i huden.

Rekommenderat

4-6 IPL-behandlingar med ca 3 veckors mellanrum rekommenderas vid photo skin rejuvenation för att få kollagennybildning och hudföryngring. Oftast OPT-behandlar man hela ansiktet eller halsen/decolletaget. Vetenskapliga studier har visat att hudföryngringen finns kvar 5 år efter en serie IPL-behandlingar.

Man kan få en del mindre komplikationer efter behandlingen som är svullen och rödnad hud. Vi hjälper gärna med rådgivning och hittar det bästa för en och varje hudtypen för återhämtning.

OBS

OBS! Solat hud kan ge permanenta pigmentfläck efter behandlingarna!

Våra behandligar

Rekommenderade antal behandlingar 4-6

Skin rejuvenation 
Ansikte
30 min 
950 kr

Boka

Skin rejuventation 
Hals + underhakan
20 min
850 kr

Boka

Skin rejuvenation
decolletage
20 min
600 kr

Boka

Skin Rejuvenation
Paket
40 min
2 700 kr

Boka