Mesoterapi (Nålfri)

Behandlingen ger samma effekt, 
men utan injektioner! 

Mesotherapy / SkinPen indikationer
● Behandling av akne och kirurgiska ärr
● Behandling av bristningar
● Anti Wrinkle behandling
● Hudföryngring
● Brandsårs-ärr

● SkinPens avancerade hudnålsteknologi består av 9 nålar som perforerar huden med snabba vertikala rörelser.
När du flyttar SkinPen över huden, och därmed gör ett antal fina hål i huden, så stimuleras huden att återställa kollagen, samtidigt som skapandet av ett stort antal fina mikrokanaler i huden görs.

● Dessa mikrokanaler gör det möjligt att samtidigt transportera aktiva vitaminshot, hyaluronsyra och andra bioaktiva produkter upp till 400% mer effektivt in i huden. Typ av produkter väljs efter din huds behov. Den ökade absorptionen av aktiva ingredienser ger därför en omedelbar effekt vilket minimerar rynkor och ger huden mer fukt omedelbart. Hudvårdsprodukterna kommer djupare in i huden och effektiviteten ökar märkbart.

● Direkt efter behandlingen blir huden röd och varm, detta minskar under loppet av ca 4 timmar och är helt borta efter 12-18 timmar.
Fokus är i första hand för att optimera hudens kollagenprocess och behandlingen skall utföras i en serie av minst 4 behandlingar med 4 veckors mellanrum.

Du kommer att se en effekt efter första behandlingen men det finns ett behov av flera behandlingar för att uppnå det optimala resultatet.
Varaktigheten av effekten kan variera från person till person, men det är realistiskt att resultatet håller 1-2 år efter kuren.
De utbytbara engångsnålarna eliminerar risken för smitta mellan patienter och det justerbara nåldjupet gör det möjligt att skräddarsy behandlingen för det önskade resultatet. SkinPen är så avancerad att det det både säkert och möjligt att använda den i det fina känsliga huden runt ögon, läppar och näsan.

BEHANDLINGAR OCH PRISER

Behandlingar 30 min (1 valfritt område)
● Panna
● Kinder
● Ögonlockslyft
● T-zon
● Käklinje och haka
● Överläpp

En bahanlding –
30 min
(1 valfritt område)
800kr

Boka

En Behandling
45 min
Helt ansikte
1200 kr 

Boka