RF Behandlingar

RF – behandlingar 
kommer med många fördelar för er hud.

● Reducering rynkor
● Spänd elastisk hud
● Bättre ansiktskonturer
● Förbättra lyster/färg
● Bättre kroppskonturer

Radiofrekvensbehandling är en effektiv, ikke kirurgisk procedur som marginal reducerar rynkor, lyfter ansiktskontur, förbättrar hudstruktur och ger mycket synlig effekt redan efter första tillfälle!

Radiovågor som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotein.

● Redan efter första behandling syns tydliga resultat. För bästa resultat bör man göra ca 5 behandlingar. RF är en mycket beprövad teknik och behandlingsmetod sedan lång tid tillbaka för att få fastare och stramare hud, marginalt redusera rynkor, förbättra ansiktens oval

● RF behandling är en metod för fettreducering som används för behandling av olika delar av kroppen, inklusive ansikte och hals. RF minskar uppkomsten av celluiter och stärker den hud som börjat tappa sin spänst med åldern.

● Behandlingen är väldigt säker och görs utan bedövning; inga sår, inga ärr och ingen konvalescens. Tekniken rekommenderas på alla hudtyper,alla hudfärger och alla årstider. Den är perfekt till personer som vill förbättra sitt utseende och dem som är rädda och/eller inte vill använda sig av plastikkirurgi.

Områden:
Ansikte, hals och övriga kroppen.
● Radiofrekvensteknologi (RF) och är enda icke kirurgiska behandlingen som har klinisk dokumenterad effekt, behandlingen är helt säker för kroppen.

Kontraindikationer:
● Metallimplantat
● Diabetes
● Infektioner vid platsen som behandlas
● Cancersjukdomar
● Pacemaker
● Epilepsi
● Solbränna (färsk)
● Graviditet och amning
● Avbruten kontinuitet av hudvävnad eller brännskador på huden

VI ERBJUDER MÖJLIGHET ATT KOMBINERA OLIKA BEHANDLINGSOMRÅDEN.

RF – Ansikte
30 min – 900 kr

Boka

RF – Ansikte + Hakan 35 min – 1000 kr

Boka

RF – Ansikte + Hakan + Hals + Dekolletage – 45 min 1500 kr

Boka

RF – kroppsbehandling – 35min – 1000 kr

Boka

RF – kroppsbehandling – 60 min – 1800 kr

Boka